През септември 2022г, Хрисиана Савова беше част от магията на фестивала „Ало, Космос! Говори България! 2.0“, организиран от Атлантическия клуб в България, STEM & Space Atlantic Cluster, с подкрепата на Посолство на САЩ в България.

Тя бе поканена от Община Пловдив и Фондация “Енчо Керязов” да представи своите постижения в областта на изкуството. Освен Хриси представители на Пловдив бяха и деца, които са показали високи резултати в различни области на изкуството, науката, математиката и др.

Description: ????Продължават успехите на Хриси и в областта на музиката. Тя спечели първа награда и специалната награда за „ Най-артистичен изпълнител“ на IV международен музикален конкурс за изпълнители. Конкурсът се провежда в рамките на Трявна Арт фестивал 2022, като в тазгодишното издание са взели участие 109 музиканти от 30 държави. Председател на журито бе проф. Томислав Байнов.

Тя бе отличена с най-високото отличие в трета възрастова група, раздел онлайн. Хриси записа своето изпълнение специално за конкурса. В репертоара и бяха включени произведения на Johann Sebastian Bach – Invention 9 in F Minor, BWV 780, L. Beethoven Piano Sonata No. 1 in F minor, Frederic Chopin -Polonaise No 4 in C Minor, Op 40, No 2