Те са толкова магнетични, харизматични и съвършени, че със сигурност ще притаите дъх, докато ги наблюдавате. Лекота на изпълнение, красота в движенията и тела на богове ... За нас е изключителна чест да представим носителите на наградата “Златен клоун” - PELLEGRINI BROTHERS.
През далечната 1990 г., Пелегрини напускат родната си Италия, за да се включат в програмата на Ringling Brothers и Barnum и Bailey Circus в САЩ. В същото време са поканени от NBA да изпълняват номер преди всяка игра. През 1993 г. участват в най-престижния цирков фестивал в Монте Карло, където печелят специалната награда на журито " LOEWS", а в последствие са поканени да участват и в изключително престижния Gala Bal de la Rose в чест на принцеса Каролайн. Малко по-късно подписват 4-годишен договор със световноизвестното вариете Lido de Paris. Следва изключително успешно десетилетие с участия в известните Variete and Dinner, Friedrichstadpalast, Apollo Variete и Tiger Palast Variete в Германия. През това време, през 2002 г., са поканени да участват в международния цирков фестивал във Варшава, където са отличени със специална награда. През 2003 г. участват в 15-то издание на Arnold Schwarzеnegger Classic Fitness.
През 2006 г. PELLEGRINI BROTHERS са избрани да закрият Зимните олимпийски игри в Торино, а същата година на първия международен фестивал в Москва са удостоени със златен медал.
През 2008 г. Pellegrini Brothers са поканени за втори път да вземат участие в най-престижния цирков фестивал в Монте Карло, където получават най-голямото признание за своя талант – наградата ЗЛАТЕН КЛОУН.
Pellegrini Brothers успешно участват и в много телевизионни предавания, сред които Star in der Manege в Мюнхен, Le plus grand Cabaret du Monde в Париж. От 2009 г. работят в известното вечерно шоу Fantissima в увеселителния парк Phantasialand в Кьолн. През октомври 2010 г. вземат участие в немския „Das Super Talent”. Талантливите Пелегрини са имали честта да изнесат номер и пред самия папа Бенедикт XVI.
Те ще пристигнат в София, за да вдигнат на крака българската публика в зала “Арена Армеец “ на 21.03.2020 г. ! Арената на “Нощ на звездите” ги очаква!

Очакваме Ви
и ние на 21.03. 2020 г. в19:00 ч.
София, зала “Арена Армеец”!

Билети в мрежата на IPASS, касите на EasyPay и OMV.
Това може да се види само в България и само в София!

Едно ЕДИНСТВЕНО представление, в което участват най-големите звезди от световния шоу бизнес.
В ДЕВЕТАТА НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ…

Подкрепи българските можещи деца!
Ела и бъди част от най-зрелищното събитие в България!

Очаквайте деветата "Нощ на звездите" на Фондация „Енчо Керязов”!

Билети IPASS - https://ipass.bg/e/3-nosht-na-zvezdite-2020
#ipass.bg