Любов е , когато срещнеш някого и си готов да му се отдадеш напълно... Да му се довериш и да полетите, знаейки, че заедно сте красиви като птица, чиито танц ще притаи дъха на публиката! Нека Ви представим страхотните Дуо Оливарес!
Майкъл Оливарес и Хелена Полах са четвърто поколение в семейства на артисти.

Майкъл е от Испания. Започва да тренира акробатика на 5-годишна възраст. На 16 години вече жонглира и изпълнява клоунади. Въпреки успеха си във всяка от тези роли, той винаги е мечтал за номер с въздушна лента. Така, през 2009 г., страстта го води към създаването на първото му въздушно представяне. Обикаля света и си партнира с 2-ма различни партньори, докато не печели бронзово отличие на есенния фестивал в Нидерландия. Кръстосвайки света, в Париж пътят му се пресича с този на Хелена и той се влюбва в нея от пръв поглед.

Хелена Полах е родена в Чехия и от 10 годишна възраст жонглира с малки топки. Тогава в училище започва да жонглира и с футболни топки. Талантът ѝ се откроява много бързо и веднага е поканена в големи телевизионни предавания, както и на най-добрите циркови фестивали. Участва в страхотни и разнообразни предавания. Тя е единствената жена, която умее да жонглира с 5 футболни топки. Печели бронз на Фестивала на нациите във Франция, както и златно отличие на полския фестивал Залвски.

Любовта пали у Майкъл и Хелена желанието да създадат общ въздушен номер. И така, след много работа и упорити тренировки, ДУО ОЛИВАРЕС обира овациите в много известни шоу програми. Съвсем наскоро през тази година, на фестивала “Латина Италия” им присъждат бронзово отличие, а Майкъл и неговото семейство са наградени със специалната награда ЕСА за цялостна кариера.
Интересното в изпълнението на дуото е, че те променят статуквото мъжът да понася тежеста на номера и показват истинската сила на жената... И всичко това, обвито в коприна. Ще наблюдаваме съвършения танц на любовта, който със сигурност ще ни пренесе във вълшебство.

Дуо Оливарес ще пристигне в София, за да подкрепи талантливите деца на България, само и единствено в уникалния спектакъл “Нощ на звездите” на 21.03.2020 г. от 19:00 ч. в зала “Арена Армеец”!

Очакваме Ви ! 21.03. 2020 г., 19:00 ч.
София, зала “Арена Армеец”! Билети в мрежата на IPASS, EasyPay, OMV.
Това може да се види само в България и само в София!

Едно ЕДИНСТВЕНО представление, в което участват най-големите звезди от световния шоу бизнес.


В ДЕВЕТАТА НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ…

Подкрепи българските можещи деца!
Ела и бъди част от най-зрелищното събитие в България!

Очаквайте деветата "Нощ на звездите" на Фондация „Енчо Керязов”!

Билети IPASS - https://ipass.bg/e/3-nosht-na-zvezdite-2020
#ipass.bg