Тя е млада, енергична и притежава неустоим чар!

За нас е удоволствие да представим дамата, която ще партнира на Ненчо Балабанов в нелесната задача да води звездите - харизматичната топ водеща на БНТ - Анна Ангелова.
Като достоен представител на зодията Водолей тя е артистична, силна и свободолюбива личност. Възпитаник на СУ "Св. Климент Охридски" - бакалавър "Журналистика" и магистър "Продуценство и креативна индустрия".
Kариерата на Анна започва като репортер в новините на обществената телевизия. Малко след това получава покана да стане водещ на ежедневното предаване за култура в ефира на БНТ с фокус върху артистите и тяхната работа- Култура.бг.
Отразявала е множество български и международни събития, а сред колегите си е позната като запален меломан и киноман. Обича и спорта- тренирала е волейбол и казва, че екипната игра помага за екипната работа. Според нея да работиш в телевизия означава да владееш баланса между креативност, импровизация, дисциплина и подготовка. Има лични интервюта с едни от най-известните лица на киното и музиката като Рoджър Уотърс ( един от създателите на Pink Floyd), Ennio Morriccone /написал музиката за филми като "Имало едно време на Запад", "Имало едно време в Америка","Добрият, лошият и злият", "Ново кино Парадизо", "Малена", "Омразната осморка" и мн. др./, Клаудия Кардинале, Алън Парсън и още много, много други. Отдадена е на работата си и я върши със страст и професионализъм. През годините е участвала в много специални формати и събития на медията - още едно доказателство за размаха на нейната работа и енергията, с която ни зарежда от екрана.
През 2017-а
Анна е номинирана в конкурса „Жена на годината“ в категория „Телевизия“ , а през 2018 получава наградата "Мис ТВ чар" от Дарик радио.
Анна, сцената на “Нощ на звездите” те очаква с цялата ти енергия, красота и усмивка!