Роден през 1981г, в Александрия, Украйна.Още в най-ранна възраст е силно увлечен от изкуството и прекарва часове наред в рисуване и моделиране на глина. След като забелязва неговия талант, майка му го изпраща в Художествено училище, което е последвано от художествен колеж и най-висок резултат в защита на бакалавърска степен по Абстрактна графика.

За нас е чест да Ви представим следващия артист на сцената на "Нощ на звездите":  ДЕНИС ДИТИНЮК.
Живеейки и учейки далеч от родния си град, Денис овладява не само жанровете живопис и графика, но и успешно заработва и като сценограф. Ентусиазиран и пълен с надежда , се завръща в Александрия, за да реализира творческите си намерения. Кариерата му преминава през илюстратор, дизайнер и график в Харковска държавна академия за дизайн и изкуства. Животът му буйно преминава през различни етапи и трудни житейски перипети, докато в един преломен за него момент Денис решава, че е време да преобърне живота си и да поеме нагоре.
Вдъхновен от представянето на своята приятелка, също художник, в Украйна търси талант, решава да покаже и своя талант и така в следващото издание на шоуто, Денис Дитинюк обира овациите и взима второ място.
В момента, заедно с любимата си Мария и екип от още две прекрасни дами развиват нов жанр за скоростна живопис. Откриват и разработват нови техники и развиват изкуството в неподозирани пътеки.
Денис Дитинюк е е зареден с невероятна енергия, която сякаш омагьосва публиката. Изкуството, което предлага излиза от границите на въображението, а резултатът от видяното надскача и най-смелите очаквания на публиката. Ярки цветове, златен прах, невероятни изображения и много динамика в изпълнението! Със сигурност видян веднъж, номерът ще остане в сърцето на зрителя завинаги.
Сцената и публиката на "Нощ на звездите" го очакват!

Това може да се види само в България и само в София!

Едно ЕДИНСТВЕНО представление, в което участват най-големите звезди от световния шоу бизнес.

В ДЕВЕТАТА НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ…

Подкрепи българските можещи деца! Ела и бъди част от най-зрелищното събитие в България!

Очаквайте деветата “Нощ на звездите” на Фондация „Енчо Керязов”!

Билети IPASS - https://ipass.bg/e/3-nosht-na-zvezdite-2020Т

— в зала “Арена Армеец" Нощ на звездите.