Затворете очи.......Представете си как би звучала природата, ако можехме да я чуем.... Представете си как звучи едно пътешествие на фантазията Ви, достигащо до Космоса... до непознати галактики....
За нас е удоволствие да представим човека, чийто глас ще Ви пренесе в един вълшебен свят от звуци и ще разкрие неподозирани пространства пред фантазията Ви -
Геннадий Ткаченко - Папиж!
Геннадий е роден в Коломия, Украйна през 1964 г. Дарбата на неговия глас проличала още в най-ранно детство, което го подтикнало да постъпи в Киевското държавно училище по цирково изкуство. След като се дипломира, заминава за Санкт Петербург, където до 1989 г. си сътрудничи с две различни структури - Lenconcert и Buff Theatre.
През същата 1989 г. излиза и първият филм с Геннадий Ткаченко - "Музикални игри". Прекрасен филм за музика, научна фантастика и приключения, в който участват известни артисти от СССР. През 1994 г. излиза следващият филм, в койтоГеннадий получава главната роля. В този филм той си партнира с известната актриса Рената Литвинова. От 1996 г. актьорът продължава да учи актьорско майсторство в Санкт Петербургската държавна академия за театрално изкуство. Успоредно с това, Ткаченко е актьор в Академичния театър на комедията "Акимов". През 1998 г. Геннадий създава напълно нов проект - театър „Папиж-клуб“.
Невъзможно е да не споменем и ролята му в сериала "Барон". Тази поредица от 12 епизода излиза през 2001 г. и дори е номинирана за наградата TEFFI като най-добра телевизионна поредица. През 2003 г. Ткаченко работи като комик в Дюселдорф. По-късно участва в още 2 филма: "Три цвята на любовта" 2003 г. и "Варварин" 2011 г.
В момента Ткаченко участва в редица комедийни шоу програми като „Пълна къща“, „Смехопанорама“, „Криво огледало“ и други.

Това може да се види само в България и само в София!

Едно ЕДИНСТВЕНО представление, в което участват най-големите звезди от световния шоу бизнес.

В ДЕВЕТАТА НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ…

Подкрепи българските можещи деца!
Ела и бъди част от най-зрелищното събитие в България!

Очаквайте деветата "Нощ на звездите" на Фондация „Енчо Керязов”!

Билети IPASS - https://ipass.bg/e/3-nosht-na-zvezdite-2020

#ipass.bg