Logo
Logo
Logo
BG
ENG

Драгомир Симеонов

Дата на публиуване 10.02.2019

Той е не само магнетичен и усмихнат, той е един от най-разпознаваемите личности на българския ефир – различен и запомнящ се медиен образ. Слушан глас, четена ръка и гледан образ – представяме Ви, Драгомир Симеонов.

Роден в София през 1976 година, Драго е толкова колоритен, че трудно можем да сложим точка на списъка с неговите таланти. Завършва немската гимназия в София, а след това културология, в Алма Матер. По природа бунтар, както сам се определя, общественик, карикатурист, актьор, рапър и още куп образи, в които успешно се изявява в годините на своето развитие. Редактор в списание „ЕВА“, автор на стихосбирката „Амбалаж“, а също така има издадена книга – „100 парчета история“. Докато в един момент, почти на шега започва работа в Дарик радио и така повече от 15 години води следобедния блок на радиото.

Драго е и едно от най-популярните лица на малкия екран. Телевизионната му кариера започва от предаването „Сблъсък“, където е поканен като гост и преминава през водене на голям брой предавания, сред които „Полет над нощта”, „10/64“ - БНТ, „Всяка неделя”, „Дом за всеки” и „Големите надежди” - НОВА, „Преди обед” по БТВ „Explore Bulgaria” по National Geografic. Сред изявите му са и събития като „Евровизия”, "Мис България", „Мис Армения България“ „Мъж на годината” и други. Автор и на филмовото предаване „Киното в мен“.

Изкуството, в различните му форми сякаш винаги е било част от живота на харизматичния журналист, намиращо отражение не само в неговите таланти, но и в неговите интереси. Това, което не се знае е , че той е един от най-верните фенове на „Нощ на звездите“. Драго винаги е бил част от публиката. А тази година, ще разпръсне чара си на сцената и ще бъде негов водещ.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo