Logo
Logo
Logo
BG
ENG

Сирма Добрева

Дата напубликуване 10.02.2019

Тя е млада, амбициозна и безкрайно талантлива! Тя е носителка на престижната награда „Икар“, за най-добра вариететна актриса. За нейното тяло, възможностите са почти неограничени. Тя е толкова пленителна, че когато е на сцената човек притаява дъх и трудно може да откъсне очи от нея! Тя е Сирма Добрева – най-добрата вариететна артистка в България! Изключителен талант, покорил не само българската, но и световните сцени.

Родената в Плевен, Сирма, още от ранна детска възраст започва да се занимава с изкуство – танцува балет и свири на пиано. Но нейната енергия и темперамент, не се побират в граници и я тласкат към други измерения, а именно акробатиката. По пътя си среща известната еквилибристка Валентина Ефремова, която я потапя в магията на „каучука“. Сирма е основател на „Канетикс“ – проект за акробатични танци върху сгради. Уникално и много въздействащо въздушно шоу, съчетаващо магическа хореография, сложни акробатични елементи, изпълнявани върху фасади на различни по височина сгради. Неуморната Сирма е и управител на агенция, осигуряваща ангажименти в чужбина на български артисти.

Сирма е единствената жена в България, която изпълнява най-сложния трик в каучука – „Цангебис“, който е перлата в короната на нейното шоу „Русалка“. За изпълнението на този номер се изискват свръх-концентрация, невероятен баланс и физическа издръжливост. Номер обвит в много напрежение и изключителен риск за артиста.

Именно „Русалка“ ще видим на тазгодишната „Нощ на звездите“. Публиката ще се потопи във фантастичен окен, в който заобиколена от акули, Сирма ще притаи дъхът ни.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo