Logo
Logo
Logo
BG
ENG

Енчо Керязов

Дата на публикуване 28.02.2019

Роден в семейството на учители, Енчо Керязов се запознава с акробатиката на 6-годишна възраст. Завършва спортно училище, а по-късно става майстор на спорта. Следва период в българския национален отбор по акробатика. В един момент силният му темперамент го насочва към цирковото изкуство, а енергията му го изтласква извън границите на България. Така в годините първо като акробат, а след 2000-та година и със самостоятелна кариера на еквилибрист, Енчо Керязов завладява големите арени на някои от най-добрите циркове в света. Носител е на множество престижни награди, сред които 2 пъти „Цирков артист на годината“, веднъж в Холандия а след това и в Германия, „Сребърна звезда“ – Франция и „Сребърен клоун“ на световния цирков фестивал в Монте Карло. Приет е в Галерията на легендите на Световното акробатично общество, на церемония в Лас Вегас. А в България е вписан в първото издание на енциклопедията „1000 причини да се гордеем, че сме българи“. През 2010 г. основава фондация, носеща неговото име, подпомагаща българските таланти, която за 8-ма поредна година ще отличи талантливи български деца в 3 отделни категории. По традиция и тази година, ще станем свидетели на уникални изпълнения. Публиката ще бъде завладяна от истински и невиждани до сега изпълнения. Оркестърът ще ни пренася от чиста класическа музика, до съвременни и завладяващи ритми. Артистите, носители на престижни отличия, ще приковат погледите към сцената и ще владеят адреналина на зрителите. Певци, не просто ще пеят, те ще бъдат част от невиждани изпълнения.

Самият Енчо Керязов ще подари на публиката изпълнение, което може да бъде видяно на живо за първи път, на тазгодишното издание на "Нощ на звездите"! Подробностите около него ще оставим засега в тайна.

Не е тайна, обаче, че за поредна година ще станем свидетели на грандиозен спектакъл, който не може да бъде видян никъде по света!!! Под един покрив отново ще се съберат, плеяда от звезди, удостоени с най-високи отличия! Представление, което не може да бъде видяно никъде другаде по света. Кауза, без прецедент!

Очакваме Ви – 23 Март 2019, 19:00 ч., зала Арена Армеец! Заедно да погледнем към звездите!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo