Logo
Logo
Logo
BG
ENG

Роб Алтън

Дата на публикуване 22.02.2019

Когато повече от 30 години "BMX" е негова страст, а от 20 години - негова звездна кариера, то тогава цялата му същност се слива с колелото, а нещата излизат от рамките на обикновеното. Той е млад, летящ, магнетичен и когато го видите веднъж на сцената, никога няма да го забравите. Имаме огромното удоволствие да Ви представим Роб Алтън!

Роденият в Лондон, Роб, показва своята любов към марката "BMX" още от малък, поемайки колелото от своя по-голям брат. Роб Алтън толкова бързо овладява движенията, че на 13 години е вече готов за състезания. В началото се присъединява към Британската асоциация по фрийстайл и участва в множество конкурси. Създава свой собствен стил на каране, а с него и редица уникални трикове с колелото. Скоро след това, Алтън, започва да печели редица престижни, световни състезания и безапелационно налага своя стил, известен като "ръцете долу". И точно когато е на върха на вълната и печели всички големи състезания, Роб Алтън прави рязък завой... и става треньор по ГОЛФ, търсейки промяната, която да му даде нов тласък. Един ден, след гастрол на цирк, в родния му град, Роб, вижда възможност и решава да представи себе си пред собсвениците на цирка, убеден, че публиката ще оцени неговото представяне с BMX. Собствениците на цирка са толкова впечатлени, че веднага му предлагат договор. Скоро след това, се появява и най-голямото предизвикателство в неговия живот - Cirque du Soleil, където Алтън е звезда в провокиращата сетивата продукцията "La Nouba". След необикновенния му успех, на десетки циркови арени, идва и признанието от Кралица Елизабет II, която е силно впечатлена от неговия талант и дори му изпраща благодарствен адрес, за принос в популяризирането на спорта, сред подрастващите.

Сега е време да покори още една голяма сцена, тази на "Нощ на звездите". Роб Алтън ще пристигне заедно с трима от най-добрите BMX акробати в света. Заедно с Роб на сцената ще излязат унгарците Гергели Сайер и Филип Видакович. Българската публика ще стане свидетел на две различни поколения "BMX"акробати. Ще видим различни стилове на каране и уникални номера, които ще покрият очакванията и ще изненадат въображението!

Само сега и само на сцената на "Нощ на звездите"2019!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo